Wie heeft er een prijs gewonnen? Wie kreeg die subsidie? Of wie heeft er een nieuwe positie gekregen? In Ons kent Ons houden we je op de hoogte van deze personalia.
De meest recente berichten staan bovenaan. Ook nieuws voor onze rubriek? Mail dan naar oko@kncv.nl
April
Biochemical Society Awards
Na weer een recordjaar van nominaties is het werk en de bijdrage van 17 eminente biowetenschappers, uitmuntende docenten en uitzonderlijke beginnende onderzoekers erkend in de jaarlijkse Biochemical Society Awards. Kijk hier wie er allemaal zijn erkend.
Jonge klimaat- en energieonderzoekers
Negen jonge TU Delft-onderzoekers het tegen elkaar op over wie er het afgelopen jaar de beste klimaat- en energiepaper schreef. Het leverde twee winnaars op: Jorrit Bleeker (Energie) met zijn onderzoek dat bijdraagt aan de vele kleine verbeterstapjes die gezamenlijk tot de betaalbare elektrolyse van groene waterstof leiden én Lifei Yan (Klimaat) met zijn publicatie over zoutneerslag bij het ondergronds opslaan van afgevangen CO₂, waardoor we uiteindelijk tot betere strategieën hiervoor kunnen komen.
Ammodo Science Award 2025
Ammodo Wetenschapsprijs 2025 gaat naar Yoeri van de Burgt. Hij gaat het prijzengeld van €350.000 gebruiken om te onderzoeken hoe slimme materialen kunstmatige intelligentie efficiënter kunnen maken door informatie direct bij de bron te verwerken.
Ammodo Fellowship
AMOLF/VU onderzoeker Max Kerr Winter is een van de vijf ontvangers van de Ammodo Fellowship. Elke fellow ontvangt tussen de 100.000 en 200.000 euro. Als AMOLF/VU postdoctoraal onderzoeker zal Max werken aan een beter begrip van het gedrag van schimmels.
Ammodo Wetenschapsprijs
KNCV-lid Nathalie Katsonis ontvangt de Ammodo Wetenschapsprijs voor fundamenteel onderzoek 2025 voor haar baanbrekende onderzoek naar moleculaire systemen. Geïnspireerd door biologische systemen ontwikkelt Katsonis materialen die kunnen buigen, reageren en communiceren met hun omgeving. Deze materialen kun je inzetten in zachte robotica, medicijnafgifte of voor slimme coatings in groene gebouwen.
Energy Lectureship Award
AMOLF groepsleider Bruno Ehrler ontving de 2025 Energy Lectureship Award tijdens de ACS Spring 2025 conferentie in San Diego! Zijn werk aan duurzame energiematerialen en lichtmanagement in nieuwe fotovoltaïsche materialen (LMPV) blijft de grenzen van innovatie verleggen.
LifeSciences@Work Venture Challenge
Capsule Photonics won de LifeSciences@Work Venture Challenge en ontving de prijs tijdens de Innovation for Health conferentie. Bij Capsule Photonics ontwikkelen ze een camera ter grootte van een pil die de screening op slokdarmkanker zal verbeteren door het makkelijker te maken om kanker in een vroeg stadium te zien.
Beste film over milieu en klimaat
‘Not In My Country’ wint prijs voor ‘Beste milieu- en klimaatfilm’ op het Berlijnse Kiez Filmfestival! Not in My Country: Serbia’s Lithium Dilemma’ (regie: Stijn van Baarle) gaat in op de massale protesten in Servië tegen het meest controversiële mijnbouwproject ter wereld: Rio Tinto’s lithiumproject in de vruchtbare Jadar-vallei. Lees er meer over in ons artikel.
Nieuwe collega’s VNCI
Bij de VNCI verwelkomen ze Marrika van Beilenals als nieuwe Hoofd communicatie en Mark Intven als hoofd Klimaat, Energie, Innovatie en Duurzaamheid. Er is werk aan de winkel om samen met hun leden het ‘tij te gaan keren voor de producten van morgen.’ Veel succes en plezier!
I4H Young Academic Innovator Award
Marlinde Schoonbeek, promovenda bij het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie, won de I4H Young Academic Innovator Award tijdens de Innovation for Health conferentie. Zij doet onderzoek naar ‘Ex vivo profilering van de gevoeligheid voor geneesmiddelen om tijdig de respons op geneesmiddelen te voorspellen bij pediatrische solide tumoren’.
I4H Start-up Pitch Award
Toon Stilma, CEO & medeoprichter van XS Innovations, werd geselecteerd als winnaar van de I4H Start-up Pitch Award 2025. XS Innovations ontwikkelt een implanteerbare klep die de AVF alleen tijdens de dialyse opent en daarmee de hoofdoorzaak van complicaties - een constant hoge bloedstroom - aanpakt.
Fellow Faculty of Impact
Postdoc onderzoeker Florenz Buß is onlangs verkozen tot Fellow van het initiatief Faculty of Impact. Hij werkt aan een eenvoudig, eenstaps, energie-efficiënt en afvalvrij proces om duurzame boraatelektrolyten te produceren voor toekomstige natriumionbatterijen, dat hij samen met Valentin Geiger en KNCV-leden Bas de Jong en Chris Slootweg heeft ontwikkeld.
KNCV-Backerprijs 2024
María L.G. Sansores-Paredes is de laureaat van de KNCV-Backerprijs 2024! Ze gaf een geweldige prijslezing over haar werk aan nikkel-organometaalchemie en katalyse op de bijeenkomst van de KNCV Sectie Organische Chemie in Lunteren.
Marc Cornelissen Brightlands Young Talent Award
De eerste Marc Cornelissen Brightlands Young Talent Award is uitgereikt aan winnaars van Libanon Lyceum uit Rotterdam met hun inzending ‘van natuur tot plaque-verwijderaar’.
ZonMw Grant
KNCV-leden Sander van Kasteren, Madeline Kavanagh en Kim Bonger van Leiden Science hebben alle drie een ZonMw grant gewonnen. Zij stelden initiatieven voor die bijdragen aan de vooruitgang van fundamentele biomedische wetenschap en zorginnovatie. Ze geven aan dat de rol van chemie in de medische biologie steeds belangrijker wordt en ze hard hebben gewerkt om dit mogelijk te maken.
1 miljoen voor onderzoek naar antibioticaresistentie
Onderzoekers van Leiden Science hebben daarnaast meer dan €1 miljoen ontvangen van NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek) en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om antibioticaresistentie aan te pakken. Onder hen is KNCV-lid Nathaniel Martin: ‘Met de financiering van NWO en de steun van onze private partners gaan we nieuwe antibiotica ontdekken en ontwikkelen die zich richten op een bacterieel enzym genaamd LspA.’
NWO M1
KNCV-lid Adriaan Minnaard heeft een NWO M1 subsidie ontvangen voor zijn project ‘New Light on Carbohydrate Modifications’. Zijn doel is om complexe koolhydraten op een nieuwe manier te bereiden en deze te voorzien van tags en labels om deze verbindingen in cellen en weefsels te kunnen traceren.
Geld voor Thematische Digitale Competentie Centra
Veertien ‘Thematische Digitale Competentie Centra’ (TDCC’s) projecten zijn door de NWO toegewezen. KNCV-lid Evgeny Pidko is de hoofdaanvrager van een van deze projecten voor Natural and Engineering Sciences: ‘FAIR4ChemNL: Grenzen in de Chemie Slechten met Open en Toegankelijke Data’.
Una Europa - Kiem-beurs
HARP: Harnessing RNA Pseudoknot Targeting for Antiviral Discovery is geselecteerd voor een Una Europa – Kiem-beurs. Dit project, van onder andere KNCV-leden Marta Artola en Sophie Wintermans, richt zich op de dringende behoefte aan nieuwe antivirale strategieën door complexe RNA-structuren te targeten.
Gratama jubileumgift
KNCV-lid Marleen Kamperman mocht samen met Marijke Leliveld de Gratama jubileumgift in ontvangst nemen. Ze gaan interdisciplinair onderzoek doen naar mycelium als alternatief voor textiel in de mode-industrie vanuit onze expertises materiaalontwikkeling en consumentengedrag.
Nieuwe lector Drug Discovery
De HAN heeft voor het lectoraat Drug Discovery een nieuwe lector gevonden: KNCV-lid Dennis Löwik. Zijn installatie vindt plaats op donderdag 12 juni van 14.30 tot 17:00 op de HAN in Nijmegen. De titel van zijn intreerede is: ‘Van molecuul tot medicijn: van inspiratie tot innovatie’.
Universiteitshoogleraar Wetenschap en Maatschappij
Robbert Dijkgraaf, erelid van de KNCV, is per 1 april benoemd tot universiteitshoogleraar Wetenschap en Maatschappij in internationaal perspectief aan de Universiteit van Amsterdam.
TIME Top Greentech Companies 2025
Avantium, waar KNCV-leden Tom van Aken en Gert-Jan Gruter werkzaam zijn, is opgenomen in de TIME Top Greentech Companies of 2025 als nummer 19. Het is geen wonder dat dit plaatsvindt in 2025: het jaar waarin ze hun FDCA Flagship Plant opstarten, die de spannende lancering van releaf by Avantium mogelijk maakt.
Top 0.05% scholars wereldwijd
Koen Binnemans, KVCV-lid, is door ScholarGPS uitgeroepen tot 2024 Highly Ranked Scholar - Lifetime, waarmee hij in de top 0,05% van alle scholars wereldwijd staat. Op het gebied van vloeistof-vloeistof extractie (solvent extractie) neemt hij de nummer 1 positie wereldwijd in. Ook Kevin Van Geem is geëerd met de titel Highly Ranked Scholar – Prior Five Years.
20 jaar bestaan
CLS Services, het recruitmentbureau gespecialiseerd in de chemiesector en al jarenlang een gewaardeerde partner van C2W, bestaat 20 jaar! Chemie in het verbinden van mensen – zo is CLS Services ooit begonnen, en ook nu, twee decennia later, geloven ze daar nog steeds in. De perfecte match creëren, met altijd de mens op de eerste plaats, is waar zij voor staan.
Posterprijs
Christine Vantomme, KVCV-lid, won tijdens de NCCC 2025 de posterprijs van de tijdschriften Catalysis Science & Technology en Chemical Science. Ze kijkt terug op een succesvolle conferentie met waardevolle nieuwe inzichten en connecties.
Winst master thesis
KVCV-lid Elke De Ceulaer kreeg voor haar masterthesis de DCS MSc Poster Award waardoor ze gratis kon deelnemen aan NCCC 2025. Het was haar eerste conferentie als PhD student, welke ze als erg inspirerend en informatief heeft ervaren.
Materials Research Society Fellow
Maria Antonietta Loi, hoogleraar fotofysica en opto-elektronica aan de Rijksuniversiteit Groningen, is uitgeroepen tot Materials Research Society (MRS) Fellow in 2025! Deze prestigieuze eer wordt jaarlijks toegekend aan een selecte groep - slechts 0,2% van de MRS-leden - als erkenning voor baanbrekende bijdragen aan materiaalonderzoek. Prof. Loi wordt geëerd “voor het bevorderen van het begrip van de fysische eigenschappen van organische halfgeleiders, colloïdale kwantumstippen en metaalhalogenide perovskieten, waardoor hun toepassing in opto-elektronische apparaten wordt bevorderd”.
Mercator Sapiens Stimulus uitgereikt
Meta Roestenberg, hoogleraar vaccinologie aan het Leids Universitair Medisch Centrum, heeft de tweede Mercator Sapiens Stimulus prijs ontvangen van de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen. Deze onderscheiding is de grootste particulier gefinancierde wetenschapsprijs van Nederland. Roestenberg wil de prijs gebruiken om een nieuw vaccin te ontwikkelen tegen malaria.
Marina van Damme-beurs
Marina Pilz da Cunha, medeoprichter van Useeble en TU/e-alumni, heeft de Marina van Damme-beurs gewonnen. Marina gaat de gewonnen €9.000 gebruiken voor de ontwikkeling van kleur veranderende product labels die de houdbaarheid in real time laten zien.
HARVEST beste pitch AIMMS VU
Marjolein Hoogstraaten en KNCV-leden Ivana Qianqi Lin en Ivana Drienovska hebben voor HARVEST, tijdens het AIMMS VU Festival, de prijs voor de beste pitch in ontvangst mogen nemen. Samen met een divers team van wetenschappers, waaronder ook KNCV-lid Ricardo Martinho, werken zij aan de missie om organische afvalstromen om te zetten in hoogwaardige grondstoffen. De cheque van €5000 van Deloitte biedt de mogelijkheid om hun voorstel voor een NWO Perspective-beurs verder te verfijnen.
Lid van De Jonge Academie
Michaela Prothiwa, assistant professor chemische biologie aan de UAntwerpen en lid van de KVCV, is verkozen als lid van de Jonge Academie. De wetenschappelijke leden van de Jonge Academie zijn verbonden aan een Vlaamse universiteit en/of een Vlaamse of federale wetenschappelijke onderzoeksinstelling. Ze zal worden geïnaugureerd tijdens het publieksevent op 5 maart 2025.
KIEM GoChem subsidie
NBV-lid Bram Visscher, onderzoeker bij HAN BioCentre, heeft in samenwerking met hun partner FeedstocksUnited de KIEM GoChem subsidie toegekend gekregen. Met hun project onderzoeken ze het gebruik van paraformaldehyde als grondstof voor gistfermentatie. Het doel is een methode te ontwikkelen die zowel duurzaam als economisch haalbaar is voor de productie van biochemicaliën.
Publicatie haalt 10.000 citaties
De ‘Sleeping-Beauty’ publicatie van KNCV-erelid Jan Reedijk heeft de 10.000 citaties bereikt. Het wetenschappelijk artikel uit 1984 gaat over een eenvoudige beschrijving van de vervormde vijf-coördinatie voor Cu(II). Interessant om te vermelden is dat, van de 9,5 miljoen publicaties sinds 1981, er slechts 86 zijn die meer dan 10.000 keer geciteerd zijn.
Medevoorzitter EuChemS Chemistry Congress
Sinds 1 januari 2025 is KVCV bestuurslid Thomas Vranken lid van de EuChemS executive board in het kader van ECC10. Thomas Vranken is onderzoeker aan de Universiteit Hasselt in België, verbonden aan EnergyVille en imec. Momenteel is hij medevoorzitter van het 10e EuChemS Chemistry Congress, dat in 2026 door KVCV in Antwerpen, België, zal worden georganiseerd.
Francqui-leerstoel uitgereikt
KVCV-lid Annemie Bogaerts heeft de eer om de Francqui-Chair van Universiteit de Mons te ontvangen. De Francqui-leerstoel bestaat sinds 1933 en stimuleert de samenwerking en uitwisseling tussen (voornamelijk Belgische) universiteiten. Bogaerts geeft haar inaugurele lezing: “Van de zon tot plasma-TVS: plasma’s in ons dagelijks leven”, op 25 maart.
Vici beurs NWO
Onderzoeksfinancier NWO heeft 43 aanvragen voor een Vici beurs gehonoreerd. De Vici beurs bestaande uit een bedrag van €1,5 miljoen is bedoeld voor vergevorderde onderzoekers die hiermee nieuwe onderzoekslijnen kunnen ontwikkelen en hun onderzoeksgroepen verder kunnen uitbouwen. Onder deze onderzoekers bevinden zich vier leden van de KNCV.
Timothy Noël, professor aan de Universiteit van Amsterdam, ontvangt de beurs voor zijn onderzoek naar synthetische robots voor veiligere en duurzamere chemie.
Evgeny Pidko, onderzoeker aan de Technische Universiteit Delft, gebruikt de beurs om alledaagse metalen te leren gedragen als hun meer bevoorrechte edelmetaal tegenhangers. Dit is belangrijk bij katalysatorreacties.
Joris Sprakel, professor Mechanobiologie aan Wageningen Universiteit & Research, zet de beurs in voor het bestuderen van mechanische wapens die pathogenen gebruiken om door de verdediging van planten te breken.
Wiebe de Vos, professor aan de Universiteit Twente, krijgt de beurs voor zijn project waar ze geschuimde membranen maken met unieke structuren en functionaliteiten, te gebruiken bij bijvoorbeeld efficiënte scheidingen in de zuivel.
Winnaars Bèta Tournament 2025
Het Bèta Tournament laat vmbo-leerlingen ervaren hoe divers en spannend werken in een laboratorium kan zijn.In totaal streden 39 scholierenteams in deze uitdagende labwedstrijd. Dit jaar werd de wedstrijd georganiseerd op de mbo-instellingen Rijn IJssel in Arnhem en het Summa in Eindhoven. De leerlingen van het Newmancollege uit Breda wonnen in Eindhoven en het team van NSG Groenewoud uit Nijmegen behaalde de overwinning in Arnhem.
Zwitserse overwinning
Stefano Bonciolini, promovendus aan de Universiteit van Amsterdam bij de Flow Chemistrygroep, won de posterprijs tijdens het Swiss Industrial Chemistry Symposium voor zijn onderzoek naar sulfonylhydrazonen in fotokatalyse.
Sanders Award for Advancing Biotic Science
Remco Kort ontving de 2e Sanders Award for Advancing Biotic Science. Kort is principal investigator bij Systems Biology aan AIMMS VU en voorzitter van het ARTIS-Micropia museum. Deze jaarlijkse prijs erkent individuen die uitzonderlijke bijdragen hebben geleverd aan wetenschappelijke vakgebieden zoals probiotica, prebiotica, synbiotica, postbiotica, gefermenteerde voedingsmiddelen en het microbiome.
Docent van het jaar
Susanne Dirks – Trommelen, scheikundedocent en opleidingscoördinator bij Fontys Educatie in Tilburg, is uitgeroepen tot Docent van het Jaar 2025 bij Fontys Hogeschool. De finalisten werden genomineerd door hun studenten, waarna een professionele jury de uiteindelijke winnaar koos.
Post-Doc Prize
Lars Longwitz, postdoc in de groep van KNCV-lid Gerard Roelfes, heeft de Post-Doc Prize 2024 ontvangen van de faculteit Science and Engineering van de Rijksuniversiteit Groningen. Deze prijs beloont uitstekend onderzoek en stimuleert veelbelovende postdocs in hun wetenschappelijke carrière. De winnaar ontvangt €2.500 voor een internationale wetenschappelijke reis.
Nieuwe rol Eelco Ebbers
KNCV-lid Eelco Ebbers, mede-oprichter van Mercachem/Symeres, stopt na 28 jaar als CEO van Symeres en neemt een andere rol als bestuurslid op zich. In deze nieuwe functie blijft hij het Symeres-team ondersteunen bij het uitvoeren van een consistente strategie om een toonaangevend bedrijf in geneesmiddelenontdekking en -ontwikkeling te blijven.
PMSE Fellow
KVCV-lid Richard Hoogenboom, hoogleraar aan de Universiteit Gent, is geselecteerd als PMSE Fellow 2025 voor uitstekende bijdragen aan de ontwikkeling van geavanceerde polymeer(bio)materialen op basis van moleculaire engineering van de polymeerbouwstenen. PMSE is een divisie van de American Chemical Society die een forum biedt voor polymeeronderzoek.
Nieuwe topman Covestro
Marc Roelands is benoemd tot Managing Director van Covestro Nederland, waar hij het stokje overneemt van Aukje Doornbos. Roelands heeft de ambitie om van Covestro een ‘employer of choice’ te maken en de onderneming verder te positioneren als een toekomstbestendige speler in de Nederlandse chemiesector.
ERC Proof of Concept Grants
De European Research Council heeft Proof of Concept Grants toegekend aan 134 onderzoekers uit 20 landen. Vijftien Nederlandse onderzoekers ontvingen de subsidie van 150.000 euro, bedoeld om het potentieel van nieuwe technologieën te onderzoeken en een volgende stap richting innovatie te zetten. Onder deze onderzoekers bevinden zich leden van KNCV en NVBMB.
KNCV-lid Syuzanna Harutyunyan, hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen, ontvangt de subsidie voor haar onderzoek naar een efficiëntere en duurzamere productie van chirale moleculen.
KNCV-lid en universitair hoofddocent aan de Universiteit Leiden Sebastian Pomplun krijgt de subsidie voor het MYSTIC-project, dat de behandeling van kanker moet transformeren door de ontwikkeling van HeloMYC.
NVBMB-lid Geert van den Bogaart, hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen, gebruikt de subsidie om een snelle en goedkope diagnostische test voor tuberculose verder te ontwikkelen.
NVBMB-lid René Bernards, hoofd Moleculaire Carcinogenese bij het Nederlands Kanker Instituut, ontvangt de subsidie om te onderzoeken hoe chemotherapie effectiever kan worden ingezet met minder bijwerkingen.
En NVBMB-lid Daan Swarts, universitair docent aan Wageningen University & Research, zal verder onderzoeken hoe prokaryotische argonauten kunnen worden gebruikt voor diagnostische toepassingen.
Benoeming
KNCV-lid Wiktor Szymanski is officieel geïnstalleerd als hoogleraar Medicinal Chemistry, Photopharmacology and Imaging aan de Rijksuniversiteit Groningen.
Op 16 december zijn Jos De Sadeleer en Rudolf Vanheertum benoemd tot ereleden van de KVCV.
Annemieke Madder, hoogleraar aan de Universiteit Gent en voorzitter van KVCV-sectie Organische & Bio-Organische Chemie, is geselecteerd voor de Klasse Natuurwetenschappen van de KVAB.
KNCV-lid Moniek Tromp, hoogleraar Materiaalchemie aan de Rijksuniversiteit Groningen, is de nieuwe president van het Initiative for Science in Europe (ISE).
KNCV-lid Alberto Pérez de Alba Ortíz, universitair docent aan de UvA, is benoemd tot lid van de Amsterdam Young Academy, een netwerk van jonge academici gericht op interdisciplinair onderzoek en maatschappelijke impact.
KNCV-lid en universitair docent aan de Universiteit Maastricht Sebastiaan van Nuffel is voor de komende drie jaar door het NWO-domeinbestuur Wetenschap (ENW) benoemd tot lid van de werkgemeenschapscommissie Fundamentals & Methods of Chemistry.
KNCV-lid Isabelle Kohler voegt een nieuwe rol toe aan haar takenpakket: PhD Candidate Advisor aan de VU Amsterdam.
De Netherlands Academy of Engineering heeft tien nieuwe Fellows en vier Young Engineers benoemd. Onder de fellows vallen drie chemici bekend bij onze vereniging: KNCV-leden Tom van Aken (Avantium) en Tom de Greef (TUe) en KNCV-sectie MacroMoleculen lid Vincent Voet (NHL Stenden Hogeschool) .
Prijzen
KNCV-sectie MacroMoleculen-lid Vincent Voet won de Polymers MDPI Young Investigator Award.
Liesbeth Janssen (TU/e) heeft de Athena Award ontvangen. De prijs bekroont uitzonderlijke vrouwelijke onderzoekers die als rolmodel dienen.
Loek Vellekoop, voormalig masterstudent Life Science and Technology aan de TU Delft, won de Unilever Research Prize 2024.
KVCV-lid en hoogleraar aan de Universiteit Gent Filip Du Prez ontving de Warwick Polymer Group International Lecturer 2024 Award.
Marjolein Dijkstra, hoogleraar Computer Simulations of Soft Condensed Matter aan de Universiteit Utrecht, is bekroond met de 2025 Physicaprijs.
KVCV-lid Lore Van den Bergh (UAntwerp) won de posterprijs tijdens het 20e YBMRS-congres.
KNCV-lid Bert Weckhuysen ontving de Karl Wamsler Innovation Award 2024 voor zijn baanbrekende werk in heterogene katalyse.
Guillaume Berionni ontving de eerste ‘Minakem-KVCV-SRC Emerging Talent Award in Organic Chemistry’ tijdens het 2024 Merck Organic Chemistry Symposium.
Subsidies
KVCV-lid Michaela Prothiwa heeft een FWO Junior Project ontvangen. Met deze subsidie wil ze nieuwe (chemo)proteomische methoden ontwikkelen om beter te begrijpen hoe bacteriën fagocytose ontwijken.
De groep CONNECT, een samenwerking van de Hogeschool Utrecht, Zuyd Hogeschool, Hogeschool Rotterdam en Hanze heeft een SPRONG-subsidie toegekend gekregen voor de aanvraag CONNECT – Collectieve prOcesontwikkeliNg voor een iNnovatievE Chemische indusTrie. De groep heeft het doel om de klimaat- en duurzaamheidstransitie van de chemische industrie te versnellen.
ERC Consolidator Grants toegekend aan Nederlandse onderzoekers
KNCV-lid Evan Spruijt (Radboud Universiteit): Onderzoek gericht op grensverleggende chemische en biologische systemen. KNCV-lid Peter Ngene met Jesper Nederlof en Saskia Suijkerbuijk (Faculteit Bètawetenschappen, Universiteit Utrecht): Samenwerkingen rond innovatieve chemie en duurzame energie.
Extra documenten
Klik op de link om deze bestanden te downloaden en te bekijkenMarina Pilz da Cunha
Anders, Bestandsgrootte 0.41 mbMarina Pilz da Cunha
Anders, Bestandsgrootte 0.41 mb
Nog geen opmerkingen