Vanaf deze week kunnen hogeropgeleide bèta’s, waaronder ingenieurs en chemici, met vragen over hun carrière terecht op www.betabanen.nl.

Er kunnen vragen gesteld worden over concrete onderwerpen als salaris, opleidingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden, maar ook over coaching, een volgende functie of herintreding. Een team van ervaren loopbaancoaches geeft antwoorden.

Voor een eerste advies worden geen kosten in rekening gebracht.

Betabanen.nl, de banensite van o.a. C2W, Technisch Weekblad, Maritiem Nederland en NVON, heeft hiervoor een samenwerkingsverband gesloten met Bèta Career, een organisatie van professionele loopbaancoaches.

Bèta Career is gespecialiseerd in loopbaanadvies voor hoog opgeleide bèta’s en technici. Uitgangspunt is dat een succesvol verloop van de carrière gebaseerd is op eigen verantwoordelijkheid. Mensen die een beroep doen op Bèta Career krijgen met de juiste professionele ondersteuning de mogelijkheid om de eigen doelen te realiseren. Bij Bèta Career is een persoonlijk plan, het CarrièreOndernemingsPlan, de basis voor een nieuwe stap in de carrière.

Bèta Career werkt met trainers en coaches die hun sporen verdiend hebben in het begeleiden van mensen met een bèta-achtergrond. Dat kan zijn in de rol van trainer, personeelsfunctionaris of als leidinggevende. Iedere coach en trainer voegt zijn eigen specifieke vaardigheden toe aan de begeleiding. Ze spreken de taal van iemand met een bèta achtergrond en zij kennen de arbeidsmarkt.

Wil je een vraag stellen, klik hier.

Meer informatie over Bèta Career: www.betacareer.nl

Onderwerpen