Het jaarlijkse Bèta Salaris Onderzoek is weer geopend: het grootste onderzoek in Nederland onder hogeropgeleide bèta’s van Nederland. Doe jij ook mee?

C2W voert het Bèta Salaris Onderzoek uit in samenwerking met TW, HR-adviesbureau Berenschot en CheckMark Labrecruitment. Het is een grootschalig onderzoek naar de beloning van hogeropgeleide bèta’s, waaronder ingenieurs, chemici, laboratoriumprofessionals, procestechnologen en life scientists. Daarmee kunnen we de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van deze groep verzamelen en trends identificeren.

De enquête werd vorig jaar door bijna 5.000 mensen ingevuld. De opvallendste conclusies van het Bèta Salaris Onderzoek 2018: de economische wetmatigheid dat degenen met de hoogste salarissen ook de hoogste stijgingen noteren, gaat ook op in de chemie en life sciences. En de beste voorspeller van het genoten salaris is nog altijd het opleidingsniveau, maar dat opleidingsniveau heeft ook een duidelijke correlatie met de kans op loonstijging.

We vragen ongeveer 10 minuten van uw tijd om de enquête zorgvuldig in te vullen, uiteraard volledig anoniem. Een samenvatting van de resultaten worden gepubliceerd in het eerste kwartaal van 2020 in C2W en TW; daarnaast wordt er een gratis rapport opgesteld met de uitgebreide resultaten. Dit is dus een mooie gelegenheid om uw arbeidsvoorwaarden en uw positie in de markt eens onder de loep te nemen.

Wie de enquête volledig invult, maakt kans op een drone, een bon voor een weekend weg, of een Technisch Lego bouwpakket (naar keuze; de waarde is minimaal € 200).


Start nu hier het Bèta Salaris Onderzoek 2019!


De resultaten zijn anoniem, worden strikt vertrouwelijk behandeld en kunnen niet op individueel niveau worden teruggekoppeld.

We kijken uit naar uw antwoorden, bij voorbaat dank voor het invullen!

Tip: Het invullen gaat sneller als u uw salarisstrook bij de hand heeft.