Op de C2W Career Expo, de carrièrebeurs voor chemie en life sciences, organiseert de KNCV op de uitgebreide KNCV Carrière Stand een groot aantal activiteiten:

- Young Professional Lounge: Gedurende de hele dag zullen er op de stand young professionals (jonge werkende hbo'ers en wo'ers) aanwezig zijn met verschillende functies en achtergrond. Je hebt de mogelijkheid om op een ongedwongen manier met deze young professionals te praten en vragen te stellen over hun functie. Op deze manier krijg je een goed beeld van een bepaalde functie en kun je beter bepalen of dit bij je past.

- 'Dress for Succes corner': Wat trek ik aan als op gesprek ga? Welke kleuren passen bij me? Wat kan wel en wat kan niet? In de ‘dress for success’ corner op de KNCV-stand krijg je op al je kleding- en stylingadviezen een antwoord. Zo weet je meteen hoe je de juiste uitstraling hebt tijdens je volgende sollicitatie. Maar er is meer: bij de stand maak je ook nog eens kans op een kostuum! Helemaal op jouw lijf gesneden en in de kleur en stof die bij jou past!

- Carrière Consultants: De carrièreconsultants van de KNCV staan je die dag graag te woord. Gebruik deze mogelijkheid om je cv te laten controleren of tips te krijgen voor een komend sollicitatiegesprek.

- BETABANEN.nl: Bezoekers kunnen de hele dag zoeken in de vacatures van BETABANEN.nl.

- Arbeidsmarktinformatie: De hele dag zal er op schermen/computers arbeidsmarktinformatie zoals salarissen, baan-zoek-duur en secundaire arbeidsvoorwaarden te vinden zijn.

- Startersenquête: Ben je (bijna) afgestudeerd, kom dan naar de KNCV-stand en vul de startersenquête in. Als deelnemer maak je kans op een ballonvlucht voor twee personen.

De C2W Carreer Expo is op 3 april in Utrecht. De toegang is gratis.

Klik hier voor het de KNCV activiteiten op de beurs

Schrijf je hier in voor een bezoek aan de C2W Career Expo

Onderwerpen