Prijswinnaar ontvangt laptop op de C2W Career Expo

Presenteer je (literatuur)onderzoek en val in de prijzen! Kan jij op een leuke manier iets vertellen over jouw onderzoek of over een ander chemisch of life sciences gerelateerd onderwerp? Vertoon dan jouw kunsten en maak kans op een laptop.

Het doel van deze wedstrijd is “leren presenteren aan een breed publiek”. KNCV vindt het belangrijk dat iedereen die communiceert in de chemie of life sciences leert hoe je dit op een begrijpelijke en enthousiaste of zelfs ludieke manier kunt doen. Deze vaardigheden kun je gebruiken in een (toekomstige) baan maar ook wanneer je subsidie voor een onderzoek moet aanvragen.

De spelregels:

1) In de eerste ronde lever je een uittreksel in van het verhaal dat je tijdens de wedstrijd zou willen vertellen. Dit uittreksel mag maximaal 400 woorden bevatten. Een deskundige jury zal jouw uittreksel lezen en beoordelen of jij door bent naar de volgende ronde.

Lever je uittreksel in jong.kncv.nl onder vermelding van “presentatiewedstrijd”

2) In de tweede ronde ontvangen de genomineerden een professionele presentatietraining van Unilever, zodat je op de daadwerkelijke dag van de wedstrijd extra goed uit de bus komt! Tijdens deze training worden de laatste vier finalisten gekozen.

3) In de derde ronde presenteren de vier finalisten op 3 april tijdens de C2W Career Expo hun onderzoek/onderwerp. Een deskundige jury bepaalt na afloop wie de winnaar van deze wedstrijd is geworden.

Prijzen

De tien genomineerden na de eerst ronde, ontvangen een uitgebreide presentatietraining bij Unilever in Vlaardingen. De winnaar van de uiteindelijke finale ontvangt een laptop! Bovendien maak je ook nog kans op de publieksprijs. Daarnaast zal er in het C2W aandacht besteed worden aan diegene die de wedstrijd heeft gewonnen.

Voor meer info check: www.jong.kncv.nl of www.c2wcareerexpo.nl

Onderwerpen