De voorbereidingen voor de C2W Career Expo, de carrièrebeurs voor chemie en life sciences, zijn in volle gang. Nog 2 weken te gaan en dan openen de KNCV en C2W de deuren voor een uniek carriere event.

C2W Carrière Magazine

Volgende week komt de 2008-editie van Carrière Magazine uit, daarin vind je 88 pagina’s over arbeidsmarkt, opleiding, werkgevers en ervaringen van vakgenoten in de chemie, life sciences en procestechnologie. Bezoekers van de C2W Career Expo ontvangen een gratis exemplaar in de beurstas. Kijk hier voor een overzicht van de onderwerpen.

Organon Schering-Plough

Hoofdsponsor Organon Schering- Plough is een van de topwerkgevers waarvan bezoekers een workshop, bedrijfspresentatie of lezing kunt bijwonen over carrièremogelijkheden binnen chemie, life sciences en procestechnologie. Bekijk hier het programma.

Aanwezige topwerkgevers

Maak kennis of kom meer te weten over topwerkgevers als Shell, Randstad Techniek, CLS Services, Organon Schering-Plough, Astellas Pharma Europe, Dupont, Dow Benulux, Checkmark en Derks & Derks.

Bekijk hier de beursplattegrond of hier actuele vacatures van exposanten.

iPod touch

Bezoekers die zich online aanmelden maken kans maken op een groot aantal prijzen waaronder de iPod touch. Bezoekers kunnen ook meedoen aan een wedstrijd presenteren georganiseerd door Jong KNCV en Unilever met als hoofdprijs een laptop.

De toegang tot deze beurs is gratis, maar voorkom teleurstelling door je alvast te registreren, want vol=vol. Je kunt je hier aanmelden.


C2W Career Expo, een helder zicht op jouw toekomst.

Onderwerpen