De Avond van de Chemie viert alweer de derde editie van een spetterende avond vol inhoud en gezelligheid. Dit zou echter niet mogelijk zijn zonder onze sponsoren. Waarom steunen zij dit initiatief?

Acerta Pharma

Acerta Pharma loopt voorop in het veld van de covalente bindingstechnologie en past die toe bij de identificatie en ontwikkeling van nieuwe en hoogselectieve medicijnen tegen kanker. Een van de essentiële bouwstenen van die technologie én van onze medicijnen is chemie, en daarom steunt Acerta graag dit creatieve en mooie event!

AkzoNobel Specialty Chemicals

Wereldwijd vertrouwen industrieën op ons voor het maken van producten die je elke dag nodig hebt. Veiligheid, duurzaamheid en innovatie vragen om voortdurende aandacht voor werving van chemisch toptalent. De Avond van de Chemie levert daaraan een waardevolle en feestelijke bijdrage.

Avery Dennison

Avery Dennison ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor zelfklevende materialen die tot stand komen door een gepassioneerd R&Dteam en de diepgaande kennis en vaardigheden van onze chemici. Wij zijn er trots op om de Avond van de Chemie te sponsoren.

CheckMark Labrecruitment

CheckMark Labrecruitment is graag betrokken bij alweer de derde Avond van de Chemie. Een avond waar jong talent en experts in de chemie elkaar ontmoeten en kennis van toonaangevende projecten delen. Dit past precies bij de missie van CheckMark; namelijk in spireren, talent erkennen en ontwikkeling stimuleren.

Corbion

Kennis delen is een belangrijk aspect voor Corbion en voor de chemische industrie. De jaarlijks terugkerende Avond van de Chemie is een goede plek om samen te werken aan de verduurzaming van onze industrie. Dit is waarom Corbion trotse sponsor van deze avond is.

Dow

Alleen door ontwikkeling kun je voorop blijven lopen, competitief blijven en betekenisvol zijn. Dagelijks werken wij met onze klanten en partners aan het ontwikkelen van nieuwe technieken, producten én oplossingen die bijdragen aan een betere wereld. Waar liggen jouw ambities? Wellicht kunnen wij samenwerken.

DuPont

Bij DuPont, een dochteronderneming van DowDuPont, spelen wetenschappelijke kennis en expertise een belangrijke rol. Onze producten helpen onze klanten hun beste ideeën en innovaties te realiseren in onder meer elektronica, transport, constructie en bouw, gezondheid en wellness, voeding, persoonlijke bescherming en veiligheid. Kijk voor meer informatie op dow-dupont.com.

Ohra

Wij vinden het fijn dat zoveel leden van KNCV een OHRA Zorgverzekering hebben. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is. Zo krijg je als KNCV-lid een gratis extra module: OHRA Gezond. Meer weten? Kijk op www.ohracollectief.nl/kncv.