Een baanbrekende digitale oplossing verovert de laboratoriumwereld, beladen met de belofte om de efficiëntie en workflows in labs radicaal te transformeren. Deze nieuwe technologie van Pregl Digital, recent gedemonstreerd op diverse vakbeurzen, heeft reeds een golf van enthousiasme veroorzaakt onder labmanagers, facilitymanagers en laboratoriummedewerkers.

pregl-digital-afbeelding

Beeld: Labolutions

Dit systeem innoveert in voorraadbeheer, administratie en workflows, door de kracht van digitale technologie te benutten. Het kan geïmplementeerd worden in uw huidige of nieuwe laboratorium door gebruik te maken van slimme digitale labels, samen een achterliggende cloud software oplossing. Weg met pen, papier en spreadsheets, want ze zijn super fout gevoelig, iets wat een huidig laboratorium zich niet meer kan veroorloven.

Voor een diepgaande verdieping in deze opwindende ontwikkeling, bezoek labdigitalisering.nl en ontdek hoe deze oplossing uw laboratorium naar het volgende niveau kan tillen van veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid!