L3Q-labadviseurs

Ingenieursbureau Oosterhoff breidt haar ecosysteem uit met L3Q Laboratoriumadvies. Oosterhoff verbreedt én verdiept hiermee haar werkveld. Oosterhoff bestaat nu uit 12 organisaties in de ingenieursbranche en ruim 600 medewerkers.

L3Q-logo

L3Q ontwerpt en adviseert op het gebied van laboratoriuminrichting. Met expertise, ervaring en kennis van regelgeving lopen ze voorop bij laboratoria, waarbij veiligheid, flexibiliteit en duurzaamheid centraal staan. Gebruikersinput speelt een belangrijke rol in het gefaseerde ontwerpproces.

L3Q heeft een team van lab-adviseurs dat bestaat uit Kees-Jan Guijt, Raymond Verkade en Wilco Bouvrie. Samen vormen ze een multidisciplinair team wat klaar staat voor de integrale uitdagingen op het gebied van laboratoria. Vanaf 1 april 2023 is L3Q onderdeel van Oosterhoff, het is gevestigd in Delft. De directie wordt gevormd door Gerard Janssen.

Gerard Janssen: “Door de connectie met Oosterhoff zijn we in staat om opdrachtgevers op een breder gebied van dienst te zijn. We kijken verder dan vaste laboratoriuminrichting. Denk aan bouwkundig advies, gebouwinstallaties en bouwfysica. Zo kunnen we een totaaladvies leveren, dat maakt ons als L3Q onderscheidend.”