Tijdens Lab Technology 2024 is er ruimte voor nieuws en innovaties van onze standhouders. Naast Lab Technology, vindt er een nieuw congres plaats, namelijk Analytical Solutions: Inventing the future of Analytical Sciences. In dit bericht maken we vier innovaties bekend van onze standhouders!

Innovatie Escolab: Automatisch ontdooien van cryovials

Meestal ligt de nadruk op invriezen en bewaren, maar ontdooien is net zo belangrijk. De Thawstar garandeert gecontroleerd, consistent en reproduceerbaar ontdooien. Lees hier meer over de innovatie van Escolab.

Innovatie Foss: Bent u klaar om uw testcapaciteit te versnellen?

Een baanbrekende innovatie van familiebedrijf Foss om mineralen op een eenvoudige, snelle en robuuste manier kwantitatief te analyseren met behulp van LIBS-technologie. Lees hier meer over de innovatie van Foss.

Innovatie SEAL Analytisch: Introductie van de AQ700

SEAL Analytical’s discrete analyser met de hoogste capaciteit. Deze analyser is speciaal ontworpen voor milieulaboratoria die een hoge doorvoercapaciteit vereisen. Lees hier meer over de innovatie van SEAL Analytisch.

Tot slot kondigen wij een fusie aan, waarin Da Vinci en JSB gebundeld zullen worden.

Fusie: Da Vinci Laboratory Solutions versnelt groei door overname JSB

Met de eenwording van Da Vinci en JSB worden twee complementaire product- en dienstportfolio’s gebundeld, waarbij de combinatie nog beter kan voorzien in de vraag vanuit de markt. Lees hier meer over de fusie van Da Vinci en JSB

We zijn enthousiast om u te verwelkomen op Lab Technology 2024, bij het congres Analytical Solutions. Dit congres vindt plaats op 28 mei 2024 in Reehorst, te Ede.

Aanmelden kan via deze link. Bij aankomst kunt u naar binnen via entree 75.

Meld je nu aan voor deelname aan het congres en toegang tot Lab Technology. Wij zien u graag daar!