Lab Technology 2024

Lab Technology, de labbeurs voor innovatie en nieuwe ontwikkelingen vindt dit jaar plaats op 28 mei, in hotel Reehorst te Ede. Tijdens de negende editie van Lab Technology biedt de laboratoriumbeurs een unieke gelegenheid om de ontwikkelingen op het gebied van analytische wetenschappen, life sciences, meetinstrumenten, laboratoriumautomatisering en certificeringen te verkennen.

Lab Technology 2024 belicht de innovaties die laboratoriumonderzoekers naar een nieuwe hoogten tillen: geavanceerde analytische technieken tot geavanceerde monitoringsystemen komen hier aan bod. Het brengt onderzoekers en professionals die in en rond het laboratorium werken samen om sneller, flexibeler en veiliger te werken.

Tijdens dit evenement kunt u netwerken met toonaangevende experts in het veld, getuige zijn van de nieuwste laboratoriumtechnologieën in actie en inzichten verwerven om uw laboratoriumprocessen te optimaliseren. Of u nu een doorgewinterde professional bent of net aan uw laboratoriumcarrière bent begonnen, deze vakbeurs biedt waardevolle kennis en inspiratie.

In concrete zin betekent dit dat er een gevarieerd aanbod van onderwerpen aanwezig is. Deze onderwerpen variëren van verschillende scheidingsmethoden tot massaspectrometrie, beeldvormende massaspectrometrie, NMR, chemometrische methoden, proteomics, metabolomics, de rol van kunstmatige intelligentie, miniaturisatie en automatisering.

Tijdens Lab Technology 2024 zijn er een aantal dingen nieuw: het is een eendaags evenement, dat maakt het efficiënt, zowel in tijd als in kosten. Daarnaast vindt er een voor het eerst gegeven congres plaats: Analytical Solutions, een congres voor Analytische Wetenschappen met bijdragen van een groot aantal vakverenigingen uit de sector zoals DSP (Discussion group Separation methods for Polymers), CE Capillary Electrophoresis Discussion Group) en MilieuChemTox (MCT), TI-COAST (Top Institute for Comprehensive Analytical Science and Technology) and Lab Managers Knowledge Platform.

Deze thema’s staan centraal tijdens Lab Technology:

  • Productveiligheid;
  • Gegevensbeveiliging;
  • Hoge doorvoer;
  • Gevoeligheid;
  • Automatisering/robotisering;
  • Duurzame praktijk;
  • Veiligheid.

Meer informatie over Lab Technology 2024 vindt u op onze website.

Wilt u deze innovatieve beurs bezoeken? Dat kan! Ons bezoekersprofiel gaat uit van laboratoriumprofessionals, (moleculair)onderzoekers, laboratoriumtechnologen, labmanagers of teamleiders, beheerders van de Biobank, (Hoofd)analisten, procestechnologen, kwaliteitsmanagers, kalibratiespecialisten, of technische kopers.

Heeft uw werk of onderzoek te maken met Laboratorium Technologie? Kom dan naar Lab Technology 2024. Aanmelden kan via de website.

Wij zien u graag daar!

Mediapartners Labtechnology