High purity day

Op 5 juni aanstaande is het weer zover: de terugkeer van een langverwacht evenement. Nu we de COVID-restricties definitief achter ons laten, komt ROMYNOX terug met de High Purity Day. We zijn verheugd ons seminar weer te kunnen organiseren, en wel op de vertrouwde locatie van Kasteel Maurick, een iconische plek voor ons evenement sinds 2008.

NOOTDORP, 06-05-2024. We gaan er weer een inspirerende dag van maken, met zowel nieuwe ontwikkelingen als het herontdekken van essentiële basisprincipes die soms uit het zicht zijn geraakt maar een grote impact hebben. 

Als Romynox zijn we toegewijd aan het verbinden van high purity processen in de farmaceutische wereld, niet alleen wat betreft componenten, maar ook tussen mensen door het delen van kennis en ervaringen. Verwacht een dag vol inspirerende sprekers, boeiende workshops en waardevolle netwerkmogelijkheden. Mis deze kans niet om uw kennis te vergroten en waardevolle relaties op te bouwen in de farmaceutische industrie. Op de website vindt u het volledige programma van deze dag, maakt u kennis met de sprekers en vindt u een overzicht van de workshops.

Voor meer informatie en aanmelden, kijk op highpurityday.nl 

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Ronald van der Boon, +31 85 043 3110, info@highpurityday.nl

Romynox banner

Onderwerpen