Analytical Solutions

Analytical Solutions is een nieuw jaarlijks congres over Analytische Wetenschappen. Samen met diverse branche- en vakorganisaties organiseert Alea Publishers, als onderdeel van de beurs Lab Technology, een verfrissend congres over innovatie in de sector Analytische Wetenschappen. Tijdens Analytical Solutions 2024 komen de nieuwste innovaties op het gebied van analytische wetenschappen uitgebreid aan bod en zullen vakmensen hun ervaringen in deze branche delen.

Het congres Analytical Solutions 2024 biedt een forum voor de analytische wetenschapsgemeenschappen in Nederland om de nieuwste ontwikkelingen in de analytische wetenschappen te bespreken. Analytical Solutions streeft ernaar PhD studenten, onderzoekers, professionals uit de sector zoals laboratoriumtechnici en leveranciers van producten in analytische wetenschappen samen te brengen om hun ervaringen en onderzoeksresultaten uit te wisselen en te delen.

Naast dat het samenbrengen van verschillende groepen die zich in hetzelfde vakgebied bewegen al voor veel vernieuwende kennis en ontwikkelingen zorgt, biedt Analytical Solutions 2024 ook een kans om nieuwe trends te presenteren. Daarnaast is een essentieel onderdeel van het congres om te kijken naar de praktische uitdagingen die besproken zullen worden, en de oplossingen welke zijn aangenomen op het gebied van analytische wetenschappen.

Er worden verschillende parallelle sessies gehouden waarin de stand van zaken binnen van delen van de analytische wetenschappen worden besproken. Vijf van de geplande parallelle sessie zijn:

  • DSP (Discussiegroep Scheidingsmethoden voor Polymeren);
  • CE (Capillaire Elektroforese Discussiegroep);
  • TI-COAST (Topinstituut voor Complexe Analytische Wetenschap en Technologie, zal een programma organiseren gericht op academische ontwikkelingen in de analytische wetenschappen in Nederland;
  • MilieuChemTox (MCT) organiseert ook een seminar;
  • Het Lab Managers Knowledge platform geeft ook een seminar.

Meer informatie over Analytical Solutions 2024 vindt u op onze website. Heeft uw werk of onderzoek te maken met Analytische Wetenschappen? Kom dan naar Analytical Solutions 2024. Aanmelden kan via de website.

Analytical Solutions 2024 is onderdeel van Lab Technology op 28 mei. De locatie is het congrescentrum De Reehorst te Ede. Wij zien u graag daar!

Mediapartners Labtechnology