Ben je een scheikundeleraar met interesse voor biotechnologie en innovatie? Dan hebben C2W | Mens&Molecule en Industrielinqs een ongelooflijke kans voor jou! Wij bieden één scheikundeleraar de kans om deel te nemen aan Bite24 – een educatieve reis door Europa die zich richt op de nieuwste ontwikkelingen in de industriële biotechnologie

Wat houdt het in?

Bite24 is geen gewone studiereis. Het is een avontuur waarin je kennismaakt met de voorhoede van industriële biotechnologieprojecten. Als deelnemer krijg je de kans om samen met een groep enthousiaste jonge professionals en studenten diverse innovatieve projecten te bezoeken. Deze ervaring biedt niet alleen een diepgaand inzicht in de biotechnologische industrie maar stelt je ook in staat om je ervaringen te delen via vlogs, blogs en sociale media.

Hoe kun je meedoen?

We zijn op zoek naar creatieve een gemotiveerde scheikundeleraar die haar/zijn enthousiasme voor scheikunde en biotechnologie kan overbrengen. Om kans te maken op deze unieke reis, vragen we je een vlog te maken waarin je vertelt waarom jij de perfecte kandidaat bent om mee te gaan met Bite24. Laat ons zien hoe jouw deelname niet alleen een verrijking voor jezelf zal zijn maar ook hoe je deze ervaring wilt gebruiken om je leerlingen te inspireren.

 Criteria voor deelname:

  • Je bent momenteel werkzaam als scheikundeleraar.
  • Je hebt passie voor duurzame innovatie.
  • Je bent bereid en in staat om je ervaringen tijdens de reis te delen.
  • Je bent beschikbaar eind juni/begin juli 2024.

 Wat moet je doen?

Stuur je vlog (maximaal 2 minuten) waarin je je motivatie en enthousiasme deelt naar Esther Thole, hoofdredacteur van C2W | Mens&Molecule (ethole@kncv.nl). Vergeet niet je contactgegevens en een korte beschrijving van je huidige onderwijsrol toe te voegen.

Deadline:

Zorg ervoor dat je vlog uiterlijk 31 maart bij ons binnen is. De winnaar zal kort daarna bekendgemaakt worden.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke ervaring die je kijk op scheikunde en biotechnologie zal veranderen en je de perfecte tools geeft om je leerlingen te inspireren. Wij kijken uit naar jouw inzending!