Twee save-the-dates: het jaarlijkse symposium van NBV-werkgroep Genomics en het NBV-netwerkdiner tijdens het European Congress on Biotechnology.

Plant Genomics

Op dinsdag 28 Mei 2024 organiseert de NBV-werkgroep Genomics haar jaarlijkse symposium in de Jaarbeurs Meet Up Utrecht met als thema ‘Plant Genomics & Novel Methodologies in Gene editing’. Het evenement brengt industriële en academische life sciences professionals samen om te netwerken en kennis uit te wisselen.

Verschillende onderwerpen, waaronder genome editing in planten en agrarische gewassen worden behandeld door geselecteerde key-opinion leaders. Het doel van dit symposium is om de meest relevante academische en industriële ontwikkelingen te presenteren op het gebied van gene editing, crop development en regulatory policies.

Sprekers zijn onder andere: David De Vleesschauwer (BASF Gent), Petra Bleeker (Universiteit van Amsterdam), Monique van Vegchel (Plantum) en Leonardo Jo (Universiteit Utrecht).

Registreer je via de NBV-homepage.

Sponsoring:

Sponsors Genomics

NBV-netwerkdiner tijdens ECB2024

Het European Congress on Biotechnology (ECB2024) komt naar Nederland dit jaar. Van 30 juni tot 3 juli komen biotechnologen van over de hele wereld samen in het Rotterdamse congrescentrum De Doelen. De NBV is co-organisator, en nodigt al haar leden uit voor een exclusief netwerkdiner op maandag 1 juli 2024. Meer informatie volgt snel, save the date!

ECB 2024 registration open