Na twee online edities heeft het bestuur van de NBV de intentie om de biotechnologiegemeenschap van Nederland weer live te laten samenkomen tijdens het Nederlands Biotechnologie Congres (NBC)

We verwelkomen u graag in het Corpus Congress Centre in Leiden, een prachtige plek die in het teken staat van leven. Het thema leven past uiteraard uitstekend bij het fundament van de biotechnologie en vertegenwoordigt tevens hoe springlevend biotech momenteel is! We werken hard aan een aantrekkelijk, breed inhoudelijk programma met veel ruimte voor netwerken en fantastische keynote lezingen. 

De eerste keynotes zijn zelfs al bekend. We zijn verheugd om dr. Jennifer Holmgren, ceo van Lanzatech, en dr. Maria Fatima Lucas, ceo van ZYMVOL Biomodeling SL, te mogen verwelkomen op het plenaire podium van het NBC. Naast keynote lezingen omvat het programma parallelsessies, posters, stands van bedrijven en uiteraard volop mogelijkheden om te netwerken.  

In de vorige editie van C2W | Mens & Molecule hebben we u gevraagd een andere voorlopige datum in uw agenda te reserveren voor dit congres. Maar in verband met een agendaconflict met het nationale chemiecongres CHAINS hebben we besloten het NBC op een later moment te houden. De datum 4 oktober is definitief. 

Meer informatie over het programma en de locatie zal spoedig volgen. Voor nu vragen we u alvast om 4 oktober 2022 in uw agenda te reserveren met locatie Corpus Leiden. We zien ernaar uit elkaar weer live te ontmoeten!