Hieronder vind je de bestuurswisselingen die dit jaar zijn ingegaan.

Het bestuur van de sectie Computationele & Theoretische Chemie (CTC) heeft prof.dr. Shirin Faraji (RU Groningen) benoemd tot voorzitter. Ze was eerder secretaris en neemt de voorzittersfunctie over van prof.dr. Matthias Bickelhaupt (VU/RU), mede-oprichter van de sectie in 2017. Dr. Ivo Filot (TU Eindhoven) volgt Faraji op als secretaris.

Het bestuur van de Sectie Organische Chemie (SOC) heeft dr. Eelco Ruijter (VU) verwelkomd als voorzitter. Dr. Fedor Miloserdov (WUR) is benoemd tot secretaris en dr. Cati Ferrer Llabres (Symeres) tot penningmeester. Ook is Jeffrey Buter (Hanzehogeschool) toegetreden als lid van het bestuur.

Prof. dr. Laura Heitman (Universiteit Leiden) is gestopt als bestuurslid van de sectie Medicinal Chemistry & Chemical Biology (MCCB). Naar een opvolger voor Heitman wordt nog gezocht. De sectie Milieu Chemie en Toxicologie (MCT) zoekt een nieuwe secretaris na het afscheid van Erik Bliekendaal (Indaver). Interesse in een van deze functies? Neem dan contact op met de MCCB (mccb@kncv.nl) of MCT (mct@kncv.nl).

Bestuurswissels

Linksboven: Shirin Faraji, linksonder: Ivo Filot, rechtsboven: Eelco Ruijter, rechtsonder: Fedor Miloserdov en Cati Ferrer Llabres