Het nieuwe studiejaar is weer begonnen en dat betekent dat veel nieuwe studenten begonnen zijn aan een studie in de chemie of de life sciences. De KNCV werkt al jaren graag samen met studieverenigingen in heel Nederland om deze studenten kennis te laten maken met het chemisch werkveld.

Voor de studenten kent de KNCV een speciaal kennismakingspakket. Lid worden kan al voor 3 jaar voor 10 euro of 3 jaar voor 20 euro (incl. 4x C2W). In die tijd kunnen studenten starten met hun studie, leren hoe het werkveld in elkaar steekt, op de hoogte blijven van relevante activiteiten en hun netwerk vergroten. KNCV-activiteiten die voor deze groep van belang zijn, zijn bijvoorbeeld de Scheikunde Vraagbaak en de Carbon Masterdag. 

Wij feliciteren alle nieuwe studenten met hun uitstekende keuze voor chemie en life sciences!

De studieverenigingen waarmee de KNCV samenwerkt zijn: Amsterdams Chemisch Dispuut, L.P.S.V. Aesculapius, M.S.V. Alchimica, C.T.S.G. Alembic, G.T.D. Bernoulli, De Chemische Binding, Chemisch Dispuut Leiden, Codon, SV LIFE, Nicolas Appert, U.S.S. Proton, V.C.M.W. Sigma, Technologisch Gezelschap, VCSVU, S.V.N.B. Hooke, SV IDent, V.V.S. Uranymus, SV Exon, Equilibrium, ProXcess, Nucleus, Roervlo, Studievereniging LABor/LED, SV Talpa, ForensX

Bestuur Chemisch Dispuut Leiden

Bestuur Chemisch Dispuut Leiden

Het bestuur van het Chemisch Dispuut Leiden dat dit jaar de meeste nieuwe leden wist te werven.