Adverteren

C2W is hét omnichannel-platform voor professionals in de chemie, life sciences en laboratorium- en procestecnologie. Met 24/7 nieuws, inspiratie, kennis en achtergronden en ontwikkelingen uit de wereld van chemie, biotech, life sciences procestechnologiemarketing, media, creatie en communicatie. Het platform bestaat uit een maandelijks vakmagazine, een website met diverse online communities, een wekelijkse nieuwsbrief en jaarlijks terugkerende events, zoals de Avond van de Chemie, de Carbon Masterdag en talrijke symposia en congressen van de vakdisciplinaire secties van de KNCV. C2W is het officiële orgaan van de Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging (KNCV).

Doelgroep

Alle professionals in chemie, life sciences (bio)proces- en laboratoriumtechnologie die continu op de hoogte willen zijn van de ontwikkelingen in de moleculaire wetenschappen in onderzoek, bedrijf en industrie..

Je marketingdoelstelling realiseren met C2W

Of je nu meer bekendheid wil, je bedrijf als thought leader wil positioneren of leads wil genereren: met een marketingcampagne in samenwerking met C2W zet je je merk stevig op de kaart bij professionals werkzaam in de chemie, life sciences en procestechnologie.

Neem contact met ons op: 

Bas van den Engel
06 – 42 30 69 37

Advertentiemogelijkheden, -tarieven en -voorwaarden 2022

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om jouw bedrijf, product of dienst te profileren op het C2W platform? Bekijk dan via deze link de advertentiemogelijkheden en voorwaarden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.