Profiteer nu van 50% korting bij METTER TOLEDO op de nieuwe Data Writer printer.

METTER TOLEDO

De nieuwe ML-T bovenweger is nu beschikbaar met een mooie aanbieding

Deze bovenweger is een echt veelzijdig werkpaardje in het laboratorium. De ML-T balans heeft veel mogelijkheden voor connectiviteit, want deze is namelijk uiterst eenvoudig aan te sluiten op printers, pc’s of de gangbare grote IT-systemen, voor veilige opslag, controle en uitgebreid beheer van uw gegevens.

Daarnaast is de ML-T balans uiterst compact vormgegeven en daarmee de kleinste van ons portfolio. Op die manier houdt u plek over voor het plaatsen van randapparatuur, of heeft u simpelweg extra werkruimte tot uw beschikking.

Dat wil echter niet zeggen dat deze kleine vechter onderdoet qua technologie of veiligheid.
Met de FACT ingebouwde kalibratietechnologie is deze na verplaatsing in een mum weer gekalibreerd,  en met de MonoBloc weegcel heeft u een beproefd stuk technologie in handen. Doordat deze uit één geheel bestaat, is deze uiterst robuust.

De vele ingebouwde functies maken deze bovenweger flexibel inzetbaar en diverse ergonomische hulpen, zoals de handschoenmodus, maken het werk voor de laborant veilig en prettig in gebruik.

Met de METTER TOLEDO ML-T bovenweger heeft u een betrouwbaar en veelzijdig instrument in handen.

Bij aanschaf van een ML-T bovenweger ontvangt u nu de nieuwe Data Writer voor de helft van de prijs!

Er is keuze uit een dotmatrix model, of om zeer snel en uitzonderlijk stil uw resultaten te documenteren op 25 jaar houdbaar thermisch papier of doorlopende thermische etiketten, kiest u voor een van de compacte thermische Data Writers.

De Data Writers zijn eenvoudig te koppelen via RS232, USB en Ethernet-interfaces.

Maak daarom nu gebruik van onze aanbieding die geldig is tot en met 31 december 2020.
*Deze actie is niet geldig in combinatie met bestaande prijsafspraken en andere kortingsacties. Vraag naar de voorwaarden.

Klik op hier voor de aanbieding.